Lina Hallmer
CTO, Bonnier News

Lina är idag CTO för Bonnier News och tidigare varit utvecklingschef för Expressen och Lifestyle. Lina har tidigare erfarenhet som utvecklare samt produktägare,  och brinner för att skapa ett partnerskap mellan utveckling och affär.Läs mer

Susanne Fuglsang
CEO, Innovation Pioneers

Susanne är Innovation Catalyst och CEO på Innovation Pioneers. Susanne har även grundat Geek Girl Plus, som inspirerar kvinnor att lära sig digitala, tekniska och kreativa färdigheter från andra förebilder i branschen genom nätverkande.

Läs mer

Gunilla Herlitz
Board Member, Marginalen Bank

Gunilla är styrelseordförande i House of Friends och styrelsemedlem i Marginalen Bank. Gunilla har tidigare varit CEO för Miltton Lab,  Bonnier News och Dagens Nyheter. 

Läs mer

Susanne Birgersdotter
CEO & Founder of World Women Network

Susanne är en serieentreprenör och grundare av World Women Network. Idag bygger Susanne ett nytt bolag inom Fashion och Tech samt sitter i styrelser, konsultar som affärsutvecklare och coach samt föreläser runt om i världen om sina upp och nedgångar som entreprenör.

Läs mer

Amanda Bergström
Barn & Ungdomsansvarig, Datatjej

Amanda är Barn & Ungdomsansvarig på Datatjej och jobbar med ett inspirera och peppa Datatjejs yngsta målgrupp till att upptäcka data och IT. Utöver hennes ideella engagemang i Datatjej jobbar Amanda som koordinator på Transtema Network Services.

Läs mer

Suzan Hourieh Lindberg
VD @ The social Few

Suzan är VD på The Social Few och Head of Diversity Management på M Volvo Car Mobility. Suzan jobbar med inkluderingsfrågor i kombination med Tech och affär. Nominerad till Bonnier News Rising Star i september 2019. 

Läs mer

Julia Oskö
Utvecklare & Egenföretagare

Julia är utvecklare samt egenföretagare och blev 2017 utsedd till en av Sveriges bästa utvecklare. Julia engagerar sig i många olika sammanhang för att sprida kunskap om teknik och programmering för bland annat nyanlända, barn och kvinnor.

Läs mer

Binette Seck
Tech Education Philantrophy in Africa & Top 33 Female Tech Leader

Binette är Client Relationship Manager på Jobbsprånget/Tekniksprånget, Styrelseledamot på Brainpool Sweden AB, och Tech Education Philantrophy i Afrika. Binette blev 2019 utsedd till Top 33 Female Tech leader av Orten.io. 

Läs mer

Kerstin Wärn
Ordförande, Datatjej

Kerstin är styrelseordförande i Datatjej och brinner för föra samman människor och teknik. Kerstin har en lång bakgrund inom teknikbranschen och har idag en roll som Head of Client management på Atos.

Läs mer

Anna Berggren
CIO TRR Trygghetsrådet

Anna Berggren har jobbat med ledarskap och IT I över 25 år. Idag jobbar hon som CIO på TRR Trygghetsrådet. Anna brinner för hållbarhetsfrågor I stort och smått med ett visst fokus på etik och moral inom AI. 

Läs mer